19 February 2011

Terima kasih Nuffnang

Sebelum balik kampung hari tu dapat email dari Nuffnang. Dapat 4 tiket movie percuma sempena bulan kelahiran saya. Terus terang saya sebenarnya dah lama berdaftar dengan Nuffnang iaitu seawal tahun 2008. Tapi lepas berdaftar saya tinggalkan begitu saja sampaikan saya sendiri terlupa bahawa saya ada akaun di Nuffnang. Cuma akhir2 ini saya mula berjinak2 semula dengan Nuffnang. Kutipan pun baru berapa sen sangat hihihi

Bila dapat email Nuffnang bagi tiket free semangat datang balik. Cumanya saya masih kurang faham macam mana nak menjana pendapatan berganda dari Nuffnang ni. Nampaknya kena mengkaji lebih ni.

Oh ya hari tu  pergi pejabat Nuffnang untuk dapatkan complimentary pass tu. Cuma masih tak digunakan lagi. Ingat hari ni nak pergi TGV nak guna 2 pass untuk tengok The Mechanics. Orang kata best.. harus tengok ni. Dan lagi best bila boleh tengok free kan...

Apa pun terima kasih Nuffnang dan terima kasih TGV. Harap tahun depan dapat lagi :)

4 comments:

nelly said...

Nelly tak faham langsung dengan nuff .
haha

MakSue said...

hehehe takpe pelan2 belajar...
maksue ni pun sama jugak..

daftar dah lama tapi baru nak merangkak belajar :)

ghost writer said...

mesti ade buat review filem yang nuffnang paparkan iklannya...dapat free ok gak.

shamiera said...

syoknye dapat tiket free...

 

Copyright Maksuee 2008 ~ 2014 | Designed by Rinda's Template | Inspired by Ipiet Template