20 January 2014

Dia Datang Lagi

Assalammualaikum...

haaa siapa yang datang tu? Hensem ke dia? Tampan ke dia?  Hehehe sebenarnya penyakit malas Maksue dah mula datang menyerang. Bersungguh ler sebelum ni paksa diri nak update blog setiap hari, end up seminggu sekali pun dah rasa malas nak ketuk keyboard ni... lahaiii tak istiqomah betul Maksue ni kan.....


Hmm apa ya nak bagi motivasi supaya ada semangat nak update blog hari2?

4 comments:

Phoebe said...

Salam sis. Biasa la tu. Ada masa kita bnyk idea, lain masa ada idea tapi malas update. Hehe..

Maksue said...

heheh itu le kan... lebih byk kemalasan dari kerajinan ni :)

Mohd Roshaidi said...

alah...comelnya dia pose atas keyboard...

Maksue said...

hahaha kaki bersilang... rasa nak geget jaaa

 

Copyright Maksuee 2008 ~ 2014 | Designed by Rinda's Template | Inspired by Ipiet Template