09 January 2014

Leleh Air Liur....

Assalammualaikum....

Minggu lepas gi mkn dekat Victoria Station Damansara. Lama dah teringin nak mkn steak yg sedap. Kebetulan ada voucher free so apa lagi pergi le memenuhi keinginan nafsu mkn...

So tertunai ler hajat tekak nak mkn steak... dan kebetulan mkn free kan order ler lobster sekali... kalau Maksue bayar guna duit sendiri fikir jugak empat lima kali nak order.... hihihi syukur alhamdulilah.... rezeki!



Lobster tu half je tau. Tu pun dah cecah RM80 gak untuk set tu. Tapi memang berbaloi ler ambil set ni. Sedap sangat ok!

Voucher tu Maksue menang joint contest. Alhamdulillah rezeki. Hmmm ada lagi ni beberapa keping. Nanti boleh pergi lagi. Hihihi.... sekeping voucher tu nilai dia RM50. Kalau mkn lebih dari nilai voucher topup le dgn cash.

Rasa nak buat giveaway ler untuk sekeping voucher  Victoria Station ni... rasa2 ada ke nak joint giveaway Maksue ni ye? What say u?

5 comments:

adzairdawati makdara said...

waduhhhhhhhhhhh terus rasa laporrrrrrrrrrrrr hehehehe

Maksue said...

Hehehe.... nyum!

Phoebe said...

Wah, licinnya. Hehe.. Mesti sedap. Alhamdulillah rezeki kan.. ^^

Syima Emi said...

bestnya menang voucher ni..
lama dh x makan kat sini..

Maksue said...

itu ler... kalau nak guna duit sendiri fikir byk kali gak ni nak mkn mcm ni

 

Copyright Maksuee 2008 ~ 2014 | Designed by Rinda's Template | Inspired by Ipiet Template